Popis
EAN: 3770002327043
Prospívá malým gurmánům a šetří planetu
Vyrobeno
ve Francii
ve Francii
29 %
bio cuketa
18 % bio lilek, 16 % dužina z bio rajčat, 11 % bio rajčata, voda z vaření, 8 % bio cibule, 7 % bio quinoa, 1 % bio extra panenský olivový olej
Bez lepku.
Nutriční hodnoty
Výživové údaje na 100 g:
Energie
208/50
kJ/kcal
208/50
kJ/kcal
Tuky1 1,6 g
Sacharidy2 5,7 g
Vláknina 2,8 g
Bílkoviny 1,8 g
Sůl3 <0,001 g
1 Z toho nasycené mastné kyseliny 0,3 g. 2 Z toho cukry 2,5 g. 3 Obsah soli je dán přirozeně se vyskytujícím sodíkem v surovinách.
100% BIO
Připraveno michelinským šéfkuchařem
Praktické balení
Bez laktózy
Bez lepku
Možné ohřát v mikrovlnné troubě
Ohřívejte ve vodní lázni 1 minutu, chvíli počkejte a otevřete.
Nebo propíchněte víčko a ohřejte v mikrovlnné troubě (30 sekund na 750 W).
Zamíchejte, zkontrolujte teplotu a máte hotovo.
Dobrou chuť!
Růst s chutí
Receptury jsou vytvořeny ve spolupráci s michelinským šéfkuchařem Christophem Hayem a odborníky na výživu.
Přidali jsme jen to, co je potřeba
Žádné konzervační látky, žádné GMO, žádná barviva...Všechny recepty jsou vyrobeny z ingrediencí, které najdete ve svých skříních, jako byste si je připravili sami! Až na to, že jsme to udělali za vás.
Učíme děti
zdravě jíst
Krátký seznam ingrediencí zaručí čitelnost chutí, což pomáhá vytvořit správné stravovací návyky.
Suroviny z BIO zemědělství
Všechny ingredience jsou organického původu, pro blaho našich dětí. A naší planety.
Good Gout je hrdým členem B‑CORP
B-Corp je celosvětová komunita stejně smýšlejících společností hledajících rovnováhu mezi výrobou a ziskem. Good Gout splňuje přísné sociálně-environmentální normy a bere v úvahu dopady svého jednání na všechny zúčastněné strany: zaměstnance, obchodní partnery, zákazníky, společnost a životní prostředí.
Na to mám chuť!Distributor: Health Academy s.r.o., Zbraslavská 22/49, 159 00, Praha 23.
Potravina pro zvláštní výživu. Alergeny jsou označeny VELKÝM PÍSMEM.
Podobné produkty
Hmotnost | 0.192 kg |
Věk dítěte (?) | od ukončeného 6. měsíce |
Vlastnosti | BIO |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář