Popis
EAN
5060107332188Ahoj, jsem 100% bio sýrový koláč se zeleninou
BIO brambory
25 %
BIO batáty
12 %
BIO ČEDAR
10 %
a spousta dalších dobrých věcí…
BIO brambory 25 %, BIO zeleninový vývar [voda, BIO zelenina (mrkev, pastinák, pórek, cibule, tuřín)] 23 %, BIO batáty 12 %, BIO ČEDAR 10 %, BIO rajčata 8 %, BIO cibule 7 %, BIO mrkev 6 %, BIO tuřín 4 %, BIO brokolice 4 %, BIO směs bylin (petržel, rozmarýn, tymián) <1%, BIO černý pepř <1%
Alergeny jsou vyznačeny VELKÝMI PÍSMENY.
Nutriční hodnoty
Výživové údaje na 100 g:
Energie
357/85
kJ/kcal
357/85
kJ/kcal
Tuky1
3,4
g
3,4
g
Sacharidy2
9,2
g
9,2
g
Vláknina
1,7
g
1,7
g
Bílkoviny
3,6
g
3,6
g
Sůl3
0,19
g
0,19
g
1 Z toho nasycené mastné kyseliny 2 g. 2 Z toho cukry 2,8 g.
3 Obsah soli je dán přirozeně se vyskytujícím sodíkem v surovinách.
3 Obsah soli je dán přirozeně se vyskytujícím sodíkem v surovinách.
Vegetariánské
Bez sóji
Bez ořechů
Bez lepku
Bez vajec
Protřepej mě, vymačkej mě na lžíci
a slupni mě.
a slupni mě.
Dobrou chuť!
Ella’s Kitchen, aby bylo jídlo chutné a zábavné!
Chráníme deštné pralesy a zvířata v Ekvádoru
Podporujeme potravinové banky pro hladovějící rodiny
Sázíme stromky a obnovujeme lesy
Ukazujeme školákům farmy, aby se dozvěděli něco o potravinách
Důležité upozornění: Balení není určeno ke hraní. Uzávěr kapsičky udržujte mimo dosah dětí. Potravina pro zvláštní výživu. Potravina určená pro kojence a malé děti od ukončeného 7. měsíce.
Skladování: Neotevřené balení uchovávejte při pokojové teplotě. Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 24 hodin. Minimální trvanlivost do: viz zadní strana obalu. Kapsičku nezmrazujte.
Výrobce: Ella’s Kitchen Ella’s Barn, 22 Greys Green Farm Rotherfield Greys Henley-on-Thames RG9 4QG, Velká Británie. Oficiální distributor: Health Academy, s. r. o., Zbraslavská 22/49, 159 00, Praha, Česká republika.
Obsahuje pouze přirozeně se vyskytující cukry.
Potravina pro zvláštní výživu.
Potravina pro zvláštní výživu.
Hmotnost | 0.139 kg |
Věk dítěte (?) | od ukončeného 7. měsíce |
Vlastnosti | BIO |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář