Popis
EAN: 3760269312562
Prospívá malým gurmánům a šetří planetu
Vyrobeno
ve Francii
ve Francii
39 %
bio pastinák
voda, 19,5 % bio kapusta, 9 % bio losos (RYBA), 3,5 % bio rýže, 0,5 % bio slunečnicový olej, 0,1 % bio kopr
Obsahuje RYBU. Bez lepku.
Nutriční hodnoty
Výživové údaje na 100 g:
Energie
260/62
kJ/kcal
260/62
kJ/kcal
Tuky1 2 g
Sacharidy2 7,1 g
Vláknina 2,6 g
Bílkoviny 2,6 g
Sůl3 0,04 g
Sodík 0,02 g
1 Z toho nasycené mastné kyseliny 0,3 g. 2 Z toho cukry 2,2 g. 3 Obsah soli je dán přirozeně se vyskytujícím sodíkem v surovinách.
100% BIO
Připraveno michelinským šéfkuchařem
Vařeno na páře
Výhodné balení
Recyklovatelný obal
Možné ohřát v mikrovlnné troubě
Ohřívejte ve vodní lázni 2-3 minuty, chvíli počkejte a otevřete.
Nebo propíchněte víčko a ohřejte v mikrovlnné troubě (30 sekund na 850 W).
Zamíchejte, zkontrolujte teplotu a máte hotovo.
Dobrou chuť!
Růst s chutí
Receptury jsou vytvořeny ve spolupráci s michelinským šéfkuchařem Christophem Hayem a odborníky na výživu.
Přidali jsme jen to, co je potřeba
Žádné konzervační látky, žádné GMO, žádná barviva...Všechny recepty jsou vyrobeny z ingrediencí, které najdete ve svých skříních, jako byste si je připravili sami! Až na to, že jsme to udělali za vás.
Učíme děti
zdravě jíst
Krátký seznam ingrediencí zaručí čitelnost chutí, což pomáhá vytvořit správné stravovací návyky.
Suroviny z BIO zemědělství
Všechny ingredience jsou organického původu, pro blaho našich dětí. A naší planety.
Good Gout je hrdým členem B‑CORP
B-Corp je celosvětová komunita stejně smýšlejících společností hledajících rovnováhu mezi výrobou a ziskem. Good Gout splňuje přísné sociálně-environmentální normy a bere v úvahu dopady svého jednání na všechny zúčastněné strany: zaměstnance, obchodní partnery, zákazníky, společnost a životní prostředí.
Na to mám chuť!Distributor: Health Academy s.r.o., Zbraslavská 22/49, 159 00, Praha 23.
Potravina pro zvláštní výživu. Alergeny jsou označeny VELKÝM PÍSMEM.
Hmotnost | 0.38 kg |
Věk dítěte (?) | od ukončeného 6. měsíce |
Vlastnosti | BIO |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář