4Slim Sladidlo z čekanky klasik (350 g)

 
Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
9.12.2024
Měrná cena 31,14 Kč / 100 g
109 Kč
97,32 Kč bez DPH
   
Kód produktu 1000002
Značka 4Slim
Kategorie Čekanková sladidla
 
Inovované sladidlo Klasik 4Slim patří k další vylepšené generaci oblíbených sladidel vyráběných unikátní patentovanou metodou z kořene čekanky a rostlinných vláknin.
 
Nový Klasik vylepšuje vlastnosti původního produktu snížením obsahu sacharidu o 1,5% a zvýšením množství vlákniny až na 63,5%. Jedná se o moderní Low Carb sladidlo s vysokým podílem rozpustné vlákniny, sníženou energetickou hodnotou a malým obsahem klasického cukru. Chuťový profil je velmi příjemný, nově doladěný sladidlem ze stévie. Klasik se tak stává výrazně zdravější alternativou cukru, medu a také řady sirupů s vysokým obsahem cukru a fruktózy, jako jsou agávový, datlový nebo javorový sirup, protože obsahuje v průměru o 3,5x méně sacharidů a mnohonásobně více prospěšné vlákniny.
 
Sladidlo z čekanky Klasik lze nyní použít nejen ke slazení teplých a studených nápojů, dezertů, sušenek, piškotů, zmrzlin, palačinek a jogurtů. Může být použit i do teplé kuchyně pro pečení všech typů sladkého pečiva a bábovek. Tyto pokrmy poté vykazují výrazně nižší energetickou hodnotu v porovnání s potravinami slazenými běžným cukrem.
 
Bez lepku, bez laktózy, bez konzervantů, bez soli, bez přídavku cukrů, s vysokým obsahem vlákniny, se sníženou energetickou hodnotou. Obsahuje přirozeně se vyskytující cukry.
 
Po nadměrném užití se mohou vyskytnout mírně nadýmavé účinky. Doporučené dávkování 15 - 30 g denně.
 
Stolní sladidlo na bázi extraktu z čekanky.
 
Složení: extrakt z kořene čekanky (min. 51%), rozpustná vláknina, sladidlo steviol-glykosidy, zvlhčující látka glycerol, karamel.
 
Energetická hodnota704 kJ/173 kcal Tuky 0 g - z toho nasycené mastné kyseliny 0 g Sacharidy 11,5 g - z toho cukry 11,5 gVláknina63,5 gBílkoviny0 gSůl0 g
 
Uchovávejte v temnu a chladu. Případný sediment není na závadu.
 
Vyrobeno v České republice.
Hmotnost 0.38 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: