• 1 z 2
 

Kendamil Mléčná krémová ovesná kaše (150 g)

 
Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
22.5.2024
Měrná cena 59,93 Kč / 100 g
89,90 Kč
80,27 Kč bez DPH
   
Kód produktu 92000005
Značka Kendamil
Kategorie Mléčné kaše pro děti
 
EAN: 5056000505125
 

Mléčná krémová
ovesná kaše

150 g

Krabice kaše Kendamil
6+
s mlékem
bez
maltodextrinu

150 g

Bez přidaného cukru1
Bez palmového oleje
Pro vegetariány
Obiloviny (56 %) (OVESNÁ mouka 28 %, hydrolyzovaná PŠENIČNÁ mouka 28 %), sušené odstředěné MLÉKO (25 %), sušená syrovátka (MLÉKO), rostlinný řepkový olej, extrakt z JEČNÉHO sladu, minerální látky (uhličitan vápenatý, síran zinečnatý, pyrofosforečnan železitý), vitamíny (vitamín A, vitamín D3, vitamín E, vitamín C, thiamin (vitamín B1), vitamín B2, vitamín B6, niacin, kyselina listová, kyselina pantothenová, biotin).

Nutriční hodnoty

(Na 100 g výrobku)
1709
kJ
405
kcal
8.6
g
Tuky2
64
g
Sacharidy3
3.8
g
Vláknina
16
g
Bílkoviny
0.3
g
Sůl
360
μg RE
Vitamín A
6.5
μg
Vitamín D3
6
mg α-TE
Vitamín E
60
mg
Vitamín C
0.9
mg
Thiamin
1
mg
Riboflavin
0.65
mg
Vitamín B6
4.6
mg-NE
Niacin
15
μg
Biotin
45
μg
Kyselina listová
2.6
mg
Kyselina
pantothenová
0.12
g
Sodík
460
mg
Vápník
7.5
mg
Železo
4.5
mg
Zinek
2 Z toho nasycené mastné kyseliny 1.1 g. 3 Z toho cukry 31 g.

Příprava

Vrchovatá lžíce
Do misky dejte přibližně 2 polévkové lžíce (20 g) sypké kaše.
Poté přidejte přibližně 4 polévkové lžíce (60 ml) teplé (nedávno převařené) vody.
5
min
Miska s míchající lžičkou
Dobře promíchejte, nechte vychladnout a před podáváním zkontrolujte teplotu.
Tip na recept

Ovesné medailonky s mozzarellou

Budete potřebovat:

3 pl ovesné kaše, 150 g strouhané mozzarelly (ne ta ve slaném nálevu, ale klasická v sáčku), 1 celé vajíčko
Postup:

Ingredience spojíme a pečeme na 180° C přibližně 20-25 min. Medailonky by měly být křupavé.
Queen's Award
60 years heritage

Máte dotaz? Napište nám

To chci zkusit
1 Pouze přirozeně se vyskytující cukry
Doporučení pro alergiky: Alergeny označeny tučně.
Hmotnost 1.152 kg
Věk dítěte (?) od ukončeného 6. měsíce

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: